SEGRE

Hoquei

Àlex Joseph, del Llista, convocat amb la sub-23

Està preseleccionat per a la Taça Latina

Àlex Joseph.

Àlex Joseph.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del Lleida Llista Àlex Joseph forma part de la preselecció del combinat espanyol per a la pròxima edició de la Taça Latina 2020 que es disputarà en terres portugueses la Setmana Santa vinent. Ricardo Ares, tècnic de la selecció espanyola, va donar a conèixer ahir la llista prèvia de setze jugadors que buscaran una de les deu places per formar part de la pròxima edició de la competició.

Ares va anunciar dos sessions d’entrenament al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat per al dilluns 27 de gener i el dimarts 25 de febrer que servirà per poder confeccionar la llista definitiva d’aquesta selecció sub-23 que acudirà al torneig portuguès.

El palista del CTT Mollerussa Prefabricats Pujol Xavi Fontanet es va adjudicar dissabte passat el II Open absolut de tenis taula de la demarcació de Lleida, que va organitzar el CTT Guissona. A la final va derrotar Joel Rubio, del CTT Borges. La tercera posició va ser per a Ricard Gómez, també del CTT Mollerussa. Val a destacar que, dels vuit primers, cinc eren del CTT Mollerussa. Van participar-hi uns 60 palistes.

Àlex Joseph.

Àlex Joseph.SEGRE

tracking