SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Un jutge investiga la difusió del vídeo sexual de l'entrenador del Màlaga

El Màlaga ha suspès l’entrenador fins que el tema s’aclareixi

Víctor Sánchez del Amo.

Víctor Sánchez del Amo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jutjat d’Instrucció de Màlaga capital investigarà la publicació i difusió d’un vídeo de caràcter íntim protagonitzat per l’entrenador del Màlaga CF Víctor Sánchez del Amo, després d’haver-se presentat un atestat policial i haver informat la Fiscalia a favor d’investigar els fets.

El tècnic va presentar primer una denúncia a Oviedo i posteriorment una altra a Màlaga, en aquest cas arran de la difusió pública del vídeo aquest dimarts passat en xarxes socials sense el seu consentiment. Segons van confirmar fonts judicials, agents de la Policia Nacional del grup de Ciberdelinqüència van presentar ahir al jutjat de guàrdia de la capital un atestat ampliatori del que s’havia realitzat prèviament.

Després de rebre l’atestat, la Fiscalia va informar a favor que s’investigui la difusió per part de particulars i mitjans i el cas serà remès al jutjat degà perquè es reparteixi a l’òrgan judicial d’instrucció que correspongui.

Ahir va circular a través de les xarxes socials un vídeo del tècnic malaguista en el qual ensenya a la càmera els seus genitals, una publicació que no compta amb el consentiment de l’entrenador i que, per tant, suposa un delicte contra la seua intimitat.

Per la seua part, el Màlaga va decidir dimarts suspendre de les seues funcions el tècnic.

La dona de l’entrenador madrileny, May Catalina Trigo, va dir ahir que “hi ha molt poca gent que tingui la personalitat del Víctor i digui les coses ben clares i amb educació. Jo com a dona seua no em puc creure que després de patir una extorsió per fer el que vulgui a la seua intimitat sense fer mal a ningú, en comptes d’acusar els culpables, es vulgui canviar la visió dels fets...”, va manifestar en declaracions recollides per El Español.

tracking