SEGRE

FUTBOL SUPERCOPA

El Barça tempteja Xavi

Amb la continuïtat de Valverde en dubte, Abidal i Òscar Grau es reuneixen amb l’excapità blaugrana a Qatar || El club afirma que van aprofitar la visita que ja tenien prevista a Dembélé

Messi, Suárez i Jordi Alba, abatuts després del partit amb l’Atlètic.

Messi, Suárez i Jordi Alba, abatuts després del partit amb l’Atlètic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director general del FC Barcelona, Òscar Grau, i el director esportiu del club, Éric Abidal, es van reunir ahir a Doha (Qatar) amb Xavi Hernández per explorar les opcions que sigui entrenador del Barça en un futur proper, segons va informar RAC1. Per la seua part, el diari Marca va publicar que el Barça ja ha ofert el lloc a Xavi per a les dos pròximes temporades. Segons la versió del club blaugrana, el viatge d’Éric Abidal a Doha ja estava previst abans del partit davant de l’Atlètic, però era per visitar Ousmane Dembélé, que segueix el seu procés de recuperació a Qatar. Aprofitant la visita a Doha, van concertar també la trobada amb Xavi.

Més enllà que Xavi sigui temptat o no per ocupar la banqueta, l’escenari deixa en molt mal lloc Ernesto Valverde. Qüestionat per sectors de la directiva, la derrota davant de l’Atlètic de Madrid ha tornat a desfermar els nervis dels qui veuen en els últims quinze minuts del partit un avís del que pot passar a la Champions. Aquest aire perdedor del Barça en partits com Roma, Liverpool, la final de Copa davant del València i aquesta semifinal de Supercopa ha encès de nou les alarmes.

Xavi Hernández és l’entrenador de l’Al-Sadd qatarià des de l’estiu passat. En la seua primera temporada com a entrenador ha conquerit la Supercopa de Qatar i ha guiat al seu equip fins a les semifinals de la Champions d’Àsia. També va participar en el recent Mundial de Clubs. L’excapità blaugrana mai ha ocultat el seu desig de dirigir en el futur el Barça, encara que entén que primer s’ha de formar.

De portes cap enfora, a la junta no es posa en dubte la continuïtat de Valverde, però una altra cosa és quan finalitzi la temporada el 30 de juny. El tècnic compta amb el suport dels seus futbolistes, com va quedar demostrat per les declaracions que els pesos pesants del vestidor van fer després de la derrota davant de l’Atlètic.

Dilluns hi ha prevista una reunió ordinària de la junta directiva per tractar el projecte Espai Barça, però hi serà present el futur de Valverde.

tracking