SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Estem incidint en detalls per aprofitar les ocasions de gol”

Molo vol veure demà “un estadi alegre”

Enric Bernat, ahir després de ser operat del genoll.

Enric Bernat, ahir després de ser operat del genoll.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas Molo, va lluir ahir el seu millor somriure arran de la victòria davant del Castelló que, tal com va reconèixer el d’Almeria, “fa que hàgim encarat la setmana amb més optimisme, a banda d’haver recuperat lesionats, cosa que permet millorar la qualitat dels entrenaments i apujar la competitivitat. Al final, quan arriben els resultats tot acompanya”, va remarcar. A Molo encara li queden a la infermeria Luso i Enric Bernat, que ahir va ser operat del genoll i que serà baixa per al que queda de temporada com ha ocorregut amb Álex Felip, però la resta de la plantilla està disponible, inclòs Marc Martínez, que podria entrar en la convocatòria demà davant del València Mestalla.

El tècnic blau es va referir a la falta de gol de l’equip. La sequera de 7 jornades i 550 minuts sense marcar es va trencar davant del Castelló i, en aquest sentit, va assegurar que està tranquil. “Intentem incidir en els entrenaments en detalls, a repetir una acció per tenir èxit en els partits amb les ocasions gol, però confio molt en els meus jugadors. L’altre dia contra el Castelló hi va haver quatre situacions dins de l’àrea que havíem d’haver resolt millor. Ens falta aquesta confiança en els últims metres, però estem generant ocasions de gol.”

Enric Bernat va ser operat ahir del genoll i es perdrà la temporada, igual que Álex Felip

Va voler traslladar el seu optimisme a l’afició, a la qual va enviar un missatge de cara al partit de demà contra el València Mestalla (18.00). “Necessitem un Camp d’Esports alegre, que la gent s’ho cregui. Hi ha equips de la nostra categoria que quan juguen al seu camp van amb un plus que nosaltres també hem d’aconseguir”, va assenyalar Molo.

Sobre el rival de demà, catorzè i a tres punts de la zona de descens, el tècnic blau va destacar que han obtingut bons resultats davant d’equips com Vila-real B i Hèrcules. “Ha passat per diverses fases durant la temporada, però a nivell individual té jugadors de qualitat. L’important és que ens fem forts a casa, on en aquesta segona volta tenim més partits (10) que fora (9)”, va concloure.

tracking