SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Partit trampa del Cadí

Rep aquesta tarda el Campus Promete, de la zona baixa, en plena ressaca per la classificació europea || Canut vol la mateixa mentalitat que amb el Hema

L’equip, celebrant la victòria a la pista del Hema belga.

L’equip, celebrant la victòria a la pista del Hema belga.ALAN MASSEY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la brillant classificació per a la segona ronda del play-off de la Eurocup, el Cadí la Seu canvia de xip per reprendre la Lliga, ja que avui (18.45) l’espera un rival teòricament assequible, un Campus Promete ancorat a la zona baixa de la taula però que sembla haver ressorgit després d’encadenar dos victòries.

És per això que Bernat Canut no preveu un partit gens fàcil, més encara perquè amb prou feines ha tingut temps de preparar el matx després de tornar divendres de Bèlgica. “No ens podem fiar de la classificació perquè ara mateix estan en una línia ascendent i han pogut preparar el partit durant tota la setmana, a diferència de nosaltres”, va apuntar el tècnic urgellenc.

Canut tampoc es fia del partit de la primera volta, en què van vèncer per 19 punts de diferència (59-78). “En l’anada va ser un partit relativament còmode, que vam controlar sempre, però tenen jugadores amb molta capacitat física i tècnica per fer-nos mal, per això hem d’estar mentalment molt concentrats. Si fem un bon treball al darrere i juguem amb un ritme alt, elles patiran i tindrem opcions d’emportar-nos el partit, però hem de sortir amb la mateixa mentalitat que contra el Hema. Si juguem un ritme lent, elles se sentiran com a casa”, va advertir.

El Campus Promete, que ocupa l’antepenúltima posició amb dos victòries de marge sobre la zona de descens, compta amb un poderós joc interior. “Hi destaquen Dongue i Gidden, dos africanes molt grans i amb molta capacitat atlètica sobre les quals focalitzen molt el joc ofensiu, i per fora han fitxat Lewis, una bona tiradora amb experiència a l’NBA i a l’Eurolliga. Són les seues tres referències, les quals no hem de deixar que train en ratxa” va apuntar.

Canut també espera que el partit europeu no afecti el seu equip, ni físicament ni mentalment. “La doble competició sempre et dificulta poder girar full d’un partit a l’altre, ja que n’acabes un i ja estàs a la prèvia del següent, però espero que l’experiència d’aquestes darreres setmanes ens hagi servit. L’altre dia a Bèlgica vam fer un gran treball col·lectiu i és important que totes les jugadores aportin”, va assenyalar.

tracking