Pluja de gols entre Sant Guim i Les que acaba amb els punts repartits

Un jugador del Les controla la bimba davant la pressió d’un jugador del Sant Guim.SEGRE TÀRREGA

Partit igualat entre el Sant Guim i el Les, que va acabar amb empat a l’últim sospir. El partit va començar amb una primera meitat en què Rella va obrir el marcador per al Les (0-1, 32), arribant així al descans. A la segona meitat, El Baghdadi va empatar el matx al cap de pocs minuts (1-1, 55), però Rella tornava a avançar els visitants (1-2, 65). Novament El Baghdadi va tornar a igualar el marcador (2-2, 72) i Guillén, en els minuts finals, semblava donar la victòria al Les de forma definitiva (2-3, 87). Però va aparèixer per tercera vegada El Baghdadi, heroi del Sant Guim, per anotar el gol de l’empat abans del final del matx i salvar un punt (3-3, 89’).