SEGRE

TENIS TAULA PRIMERA DIVISIÓ

El Mollerussa fitxa un rus per salvar la categoria

Ilia Fominykh, que va militar a la màxima lliga russa fa 2 campanyes, va debutar amb derrota || L’equip és a 6 punts de la permanència

Fominykh, flanquejat per Iván Fernández i Ricard Gómez.

Fominykh, flanquejat per Iván Fernández i Ricard Gómez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CTT Mollerussa ha reforçat el primer equip, que aquesta temporada milita per primera vegada a la Primera divisió, la tercera a nivell estatal, amb el fitxatge del rus Ilia Fominykh, de 22 anys, que arriba per intentar salvar-lo del descens de categoria. L’arribada de Fominykh, no obstant, no ha servit de revulsiu, ja que en el seu debut el cap de setmana passat el Mollerussa va sumar una nova derrota, aquesta vegada a casa contra el Blanxart Xaloc Olesa per 2-4. El palista rus, que formarà trident amb Ricard Gómez i Iván Fernández, va jugar a la màxima categoria russa durant la temporada 2017-2018 i actualment es trobava sense equip.

Fominykh, a més de jugar els partits amb el primer equip, s’entrenarà amb els jugadors de Nacional del Mollerussa i també ajudarà en les sessions escolars. Aquest fitxatge no modificarà l’estructura del primer equip, que també compta amb el veterà jugador Xavier Fontanet.

El quadre del Pla ocupa actualment una de les tres places de descens, ja que és penúltim del grup segon de Primera divisió després de sumar només 4 punts, els mateixos que el Sallent i tres més que el cuer Vaviera Oberena. La permanència es troba actualment a sis punts, que marca precisament l’Olesa, contra el qual els lleidatans van perdre aquest dissabte.

tracking