SEGRE

BÀSQUET LEB OR

La lesió de Marc Martí podria obligar a un altre fitxatge

S’ha de sotmetre a una ressonància per confirmar si s’ha d’operar un turmell

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els problemes no s’acaben al Força Lleida. En ple procés per fitxar un jugador de perímetre que supleixi la marxa de Mike Carey, el club podria veure’s en l’obligació de fer una doble incorporació si es confirmen els pitjors auguris amb la lesió de Marc Martí, que ja s’ha perdut els tres últims partits per un problema al turmell dret. El pivot de Belianes s’ha de sotmetre en els propers dies a una ressonància magnètica per aclarir la lesió que té.

Si les proves confirmen que té una fissura al peu, això l’obligaria probablement a passar pel quiròfan i el període de baixa seria superior a dos mesos, amb la qual cosa el Força Lleida no tindria més remei que anar de nou al mercat per buscar una alternativa, ja que en aquesta posició només compta amb Eric Stutz.

Pel que fa al fitxatge de l’exterior, el club confia a poder tancar-lo abans del partit contra el Corunya. De fet, divendres passat ja s’havia arribat a un acord amb un jugador, encara que a última hora, quan només faltava la firma del contracte, es va fer enrere i va firmar per un altre club. Així ho va revelar ahir el mateix entrenador de l’equip, Gustavo Aranzana, al programa El Marcador de Lleida TV que presenta Aleix Bergés. “El fitxatge està estancat perquè no trobem res. Seguim aquí. En el viatge a Ourense teníem un jugador, el teníem lligat, però al camí del contracte d’anada i tornada el jugador se’n va anar a un altre lloc. Va ser veritable mala sort. I ara de nou a buscar, encara que crec que aquesta setmana hi haurà alguna cosa perquè ho necessitem. No es tracta de reforçar, és igualar el que teníem abans. Teníem dotze jugadors i ara en tenim onze, un d’ells lesionat [Martí]”, va afirmar el tècnic.

Sobre la situació de l’equip, que malgrat perdre a Ourense va sortir de la zona de descens pel millor average, va comentar: “Queden 17 partits i pot passar de tot, però no podem pensar que queda temps, cal passar a l’acció, cal guanyar ja, sobretot a casa, on hem de ser un fortí, com el dia del Breogán, amb una afició entregada i un equip compromès a mort”.

Marc Martí va viatjar a Ourense però no es va vestir de curt pels problemes que arrossega.

Marc Martí va viatjar a Ourense però no es va vestir de curt pels problemes que arrossega.

tracking