SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Girona, campió de Lliga i líder, rival del Cadí a la Copa

El derbi català es disputarà el divendres 6 de març a les 18.00 a Salamanca

La plantilla es va reunir ahir al pis d’una de les jugadores per seguir el sorteig per televisió.

La plantilla es va reunir ahir al pis d’una de les jugadores per seguir el sorteig per televisió.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Spar Citylift Girona, actual campió de Lliga i que actualment comparteix el lideratge amb el Perfumerías Avenida, serà el rival del Cadí la Seu als quarts de final de la Copa de la Reina 2020, que aquest any es disputarà a Salamanca del 5 al 8 de març. El duel català serà el que obri la segona jornada del torneig, el dia 6 a les 18.00 hores i en directe per Teledeporte. Aquell mateix dia, a les 20.30 hores, s’enfrontaran València Bàsquet i Ciudad de la Laguna.

A l’altre costat del quadre hi haurà un altre derbi, tot i que aquesta vegada basc, al quedar aparellats Gernika i Araski, i l’altre partit enfrontarà l’amfitrió, el Perfumerías Avenida, i l’Ensino gallec. Les semifinals es disputaran dissabte i diumenge la gran final.

Bernat Canut, tècnic del Cadí, ja s’esperava aquest resultat del sorteig. “No sé per què però tenia molt clar que ens tocaria el Girona, com així ha estat. Al no ser caps de sèrie com l’any passat, qualsevol dels quatre rivals que ens hagués tocat hauria estat fort, encara que bé és cert que València o Gernika, al no tenir tanta profunditat de banqueta com Girona o Perfumerías, no ens haurien donat més opcions. Malgrat tot, la il·lusió és la mateixa perquè per a nosaltres és un premi”, va assenyalar.

“Estem satisfets per poder participar una altra vegada en la Copa de la Reina fruit de la bona primera volta que hem fet. Ens ha tocat el líder de la competició i l’últim campió de la Lliga, un rival que coneixem, molt fort, i més ara que s’ha reforçat per afrontar totes les competicions que està disputant”, va apuntar Canut, que espera un duel com el de fa un mes al Palau, quan les urgellenques només van perdre per dos punts. “L’objectiu serà arribar al final del partit amb opcions, com vam fer fa unes setmanes i a veure si podem donar la sorpresa”, va dir. No obstant, Canut va destacar que “serà important que anem a gaudir de l’experiència de la Copa, que ha agafat una nova dimensió amb el nou format i això és bo per a la difusió del bàsquet femení”.

L’equip urgellenc afrontarà tot un Tourmalet aquest mes de gener, en el qual es jugarà el seu futur a l’Eurocup. El Cadí arrancarà visitant aquest dissabte el Perfumerías Avenida, després rebrà el Landes francès, dimecres, i el Gernika, dissabte, i acabarà a Landes el dimecres dia 29.

tracking