SEGRE

DEPORTES

Bartomeu: "M'hauria agradat fer les coses d'una altra forma"

Bartomeu justifica el cessament de Valverde perquè “la dinàmica era millorable”

Josep Maria Bartomeu, durant la compareixença ahir davant dels mitjans de comunicació.

Josep Maria Bartomeu, durant la compareixença ahir davant dels mitjans de comunicació.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va justificar la destitució d’Ernesto Valverde per la dinàmica que portava l’equip. “Nosaltres sabíem des de feia temps que la dinàmica de l’equip era millorable, malgrat que els resultats estaven molt bé. Amb Valverde teníem una relació estreta i de molta complicitat i n’havíem parlat moltes vegades”, va explicar. Bartomeu va admetre que les formes en què s’ha produït el relleu a la banqueta no han estat les més adequades: “Evidentment que a mi m’hauria agradat que les coses s’haguessin fet d’una altra manera. El tarannà d’aquesta junta directiva i del club no és aquest”, va afegir.

Tanmateix, va defensar que, malgrat que fa pocs dies va transcendir que s’havia reunit amb Xavi Hernández a Qatar, la secretaria tècnica fa temps que estava treballant amb discreció en el canvi de tècnic. “En les últimes setmanes i últims mesos hem parlat amb molts entrenadors sobre el futur. El treball estava fet i per això era el moment de fer ara el canvi”, va argumentar. Va afirmar que el Barça no podia esperar fins al final de la temporada per iniciar un nou projecte. “Necessitàvem un impuls per afrontar aquesta segona meitat de temporada. Els objectius són màxims i, amb aquesta nova dinàmica, creiem que podem guanyar la Lliga, la Champions i la Copa”, va indicar.

El president afirma que fa temps que el Barça parla amb tècnics per rellevar Ernesto Valverde

Va agrair el treball de Valverde perquè “durant aquests dos anys i mig ens hem divertit, hem triomfat i hem guanyat”, va destacar i va recordar que, encara que hi va haver “un munt de peticions” per fer fora l’entrenador després de la desfeta de Liverpool, ell hi va continuar confiant. També va agrair a Setién “haver acceptat el repte”.

tracking