SEGRE

MOTOR DAKAR

Sainz, a prop del tercer títol

Guanya la seua tercera etapa i Barreda s’estrena en motos, el dia que Alonso fa dos voltes de campana || Betriu manté la quinzena posició i pugna per ser el millor debutant d’aquesta edició

Carlos Sainz pilota el seu vehicle durant la desena etapa del Dakar, que finalitza demà.

Carlos Sainz pilota el seu vehicle durant la desena etapa del Dakar, que finalitza demà.EFE/EPA/ANDRE PAIN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlos Sainz, en cotxes, i Joan Barreda, en motos, van ser els guanyadors de la desena etapa del Dakar, una jornada que va deixar encarrilat el tercer títol del madrileny, després d’augmentar l’avantatge sobre Nasser al-Attiyah en més de 18 minuts. El dia va començar amb l’espectacular accident de Fernando Alonso, que va bolcar quan superava una duna i va fer dos voltes de campana. L’asturià i el seu copilot, Marc Coma, van poder continuar en carrera, tot i que sense el parabrisa, cosa que els va dificultar molt la visibilitat. Finalment van perdre una hora i 17 minuts i van caure al catorzè lloc a la general.

Quant a les motos, Barreda es va estrenar després de tres jornades seguides al podi, i sumava el dissetè triomf al raid. El castellonenc va guanyar amb poc més d’un minut de renda sobre Ricky Brabec, que va tornar a controlar la carrera i va reafirmar l’ampli avantatge a la general, la qual cosa l’atansa encara més al primer Dakar de la seua carrera.

Per la seua banda, el lleidatà Jaume Betriu manté la quinzena posició a la general tot i perdre més de 35 minuts i segueix en la pugna per convertir-se en el millor debutant de l’edició. El pilot de Coll de Nargó és a només 51 segons del txec Martin Michek, un altre rookie que el precedeix a la taula. Per la seua part, Laia Sanz es troba a la dissetena posició.

tracking