SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Setién compta amb Riqui Puig

El nou tècnic del Barça ha demanat que el del planter, que apunta a la convocatòria amb el Granada per la baixa de De Jong, s’exerciti a les seues ordres tota la setmana || S’incorpora Ter Stegen

Quique Setién va dirigir ahir el primer entrenament com a tècnic del FC Barcelona.

Quique Setién va dirigir ahir el primer entrenament com a tècnic del FC Barcelona.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou tècnic del Barça, Quique Setién, ha demanat que Riqui Puig s’exerciti amb el primer equip durant tota la setmana i pensa incloure’l a la convocatòria de cara al partit de diumenge amb el Granada al Camp Nou (21.00 hores), que significarà l’estrena del càntabre a la banqueta blaugrana. La baixa de De Jong, unida a la marxa de Carles Aleñá al Betis com a cedit, farà que Setién hagi de recórrer al filial per completar els jugadors a la medul·lar.

A l’espera que el brasiler Arthur acabi de recuperar-se de la lesió –porta dos dies fent part del treball amb el grup, però és baixa des de l’1 de desembre per una pubàlgia–, el tècnic només compta amb Busquets, Rakitic i Arturo Vidal, a més de Sergi Roberto, que amb Valverde era lateral.

De fet, Riqui Puig ja no va disputar el duel d’ahir del filial contra el Badalona, pertanyent a la vintena jornada de Segona B. El del planter encara no ha jugat aquesta temporada a la Lliga, i Valverde únicament el va alinear en dos partits el curs anterior (Osca i Celta).

Tot apunta que el nou tècnic també podrà comptar davant del Granada amb Ter Stegen, absent els dos últims partits a causa d’una tendinosi, i que ja es va entrenar ahir amb l’equip. Iñaki Peña, Ansu Fati i Carlos Pérez van completar la sessió amb els juvenils Mbuyamba i Jaume Jardí. A l’espera que la direcció esportiva decideixi amb el nou tècnic si van al mercat d’hivern per fitxar un substitut per a Luis Suárez, que estarà de baixa quatre mesos, Griezmann compta amb molts números per suplir l’absència del davanter uruguaià com a 9 a l’equip.

“De totes maneres, vull dir que Ernesto Valverde ha fet un treball magnífic en aquests dos anys i mig. Li agraïm la feina, els èxits, els títols, la seua manera de ser, el tarannà, la professionalitat i sobretot la intel·ligència. Ha deixat moltes coses bones al club però era el moment per donar un impuls nou a l’equip”, va afegir.

“La porta del Barça està oberta a molts, però ara tenim un entrenador, que és Quique Setién. Ha firmat per dos temporades i mitja i ja he explicat que hi ha eleccions el 2021 i hi haurà una clàusula en cas que el nou president vulgui canviar l’entrenador. Però ha firmat per dos temporades i mitja”, va manifestar el president.

tracking