SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Xavi: "És aviat per tornar al Barça"

Xavi Hernández confirma que va rebre una oferta per entrenar l’equip però que la va rebutjar “perquè l’ocasió encara no ha arribat” || Elogia Setién: “M’encanta la seua manera de treballar”

La sisena Pilota d’Or de Messi ja llu al Museu del Camp Nou.

La sisena Pilota d’Or de Messi ja llu al Museu del Camp Nou.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador de l’Al-Sadd, Xavi Hernández, va confirmar ahir que va rebre una oferta formal del FC Barcelona per convertir-se en el successor del cessat Ernesto Valverde a la banqueta, però la va declinar a l’arribar-li “massa aviat”, si bé no descarta tornar al Camp Nou en el futur.

“Sí, vaig rebre una oferta del Barcelona, però no estava d’acord amb l’oferta perquè és massa aviat per anar a Barcelona ara, i somio entrenar-lo algun dia, però l’ocasió encara no ha arribat”, va manifestar en roda de premsa.

L’ajuntament aprova la reparcel·lació de l’Espai Barça i les obres podrien iniciar-se abans de l’estiu

L’exjugador del FC Barcelona dirigirà avui el seu equip a la final de la Copa de Qatar, en què l’Al-Sadd s’enfrontarà a Al-Duhail. Xavi va assegurar que va tranquil·litzar aviat els jugadors després de rebre l’oferta blaugrana en una reunió amb el director general, Òscar Grau, i el secretari tècnic, Éric Abidal. Això sí, de cara al futur va reiterar que li agradaria entrenar el Barça, que ara té Quique Setién d’entrenador, amb contracte fins al 30 de juny del 2022 –amb una clàusula de sortida el 2021, any electoral–.

“En els últims tres dies no he estat centrat al màxim perquè pensava en l’oferta del Barça, però ara estic enfocat en l’Al-Sadd i fins al final del contracte aquesta temporada, i després ningú sap com aniran les coses. El meu somni és entrenar el Barça”, va apuntar Xavi.

Pel que fa a Setién, l’excentrecampista i capità barcelonista va assegurar que li “encanta” el seu estil de joc, inspirat en el futbol ofensiu de Johan Cruyff. “M’encanta Setién, la seua manera de treballar, i espero que tingui èxit al Barça”, va concloure el de Terrassa.

tracking