SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

El CTT Borges fitxa un japonès per a l'equip B

El japonès Ryu Taguchi, en acció.

El japonès Ryu Taguchi, en acció.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CTT Borges ha incorporat el japonès Ryu Taguchi, de vint-i-un anys, un reforç de luxe per al seu equip B de cara a la segona volta de la Lliga de Divisió d’Honor.

Taguchi té previst arribar a la capital de les Garrigues el mes de febrer amb l’objectiu d’ajudar l’equip a sortir de la zona de descens de la Divisió d’Honor, que és l’antesala de la màxima categoria, la Superdivisió, on juga el primer equip del club. El Borges amb el qual es trobarà el jove jugador nipó ocupa la desena posició de la classificació amb tres victòries en onze jornades.

Val a recordar que l’equip B del CTT Borges està format pels jugadors Josep Lluís Andrade, Albert Vilardell, Jordi Latorre i David González.

Dels quatre jugadors, només Andrade i Latorre han pogut jugar amb assiduïtat. Vilardell tan sols ha pogut fer-ho cinc jornades a la Divisió d’Honor, ja que ha disputat la Europe Cup i dos partits de Superdivisió amb el primer equip. Per la seua part, David González s’està recuperant d’una lesió i de moment no ha pogut debutar encara aquesta temporada a la Lliga.

Després de comptar amb diversos asiàtics, Taguchi és el primer japonès que juga en el Borges.

tracking