SEGRE

HOQUEI WS EUROPE CUP

El Llista crida l'afició

El club demana suport per remuntar demà l’eliminatòria davant del Barcelos després del 5-1 de Portugal || Entrades a 10 € a taquilla i a 2 al Plusfrec

Andreu Tomàs celebra el gol amb què el Llista va sentenciar el partit del Vic diumenge passat.

Andreu Tomàs celebra el gol amb què el Llista va sentenciar el partit del Vic diumenge passat.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Necessitem el suport de l’afició, a la qual fem una crida perquè dissabte ens ajudin a remuntar l’eliminatòria davant del Barcelos”, explicava ahir el president del Lleida Llista, Enric Duch. L’equip que entrena Albert Folguera rep demà l’equip portuguès (20.00), en el duel de tornada dels vuitens de final de la WS Europe Club, competició de la qual el Llista és campió en les dos últimes edicions. A l’anada, els lleidatans van encaixar una derrota per 5-1. “Sabem que és difícil, però en esport no hi ha res impossible. Per això esperem que la nostra afició ompli l’Onze de Setembre. Som conscients que és un dels rivals més forts de la competició”, afegia Duch.

El preu de les entrades per a aquest partit és de 10 euros a les taquilles del pavelló, però l’afició pot acollir-se, com en els partits de Lliga, a l’oferta de 2 euros per localitat, fent una compra als establiments Plusfresc.

El Lleida es fa càrrec del desplaçament i estada dels àrbitres alemanys, per un valor de 2.500 €

Malgrat jugar a casa, el Llista haurà d’assumir una despesa d’uns 2.500 euros, ja que el club amfitrió ha de fer-se càrrec del desplaçament, estada i manutenció dels dos àrbitres, els alemanys Thomas Ullrich i Torsten Flossel, als quals, a més, ha d’anar a recollir a l’aeroport i portar-los de nou de tornada diumenge.

Pel que fa al Barcelos, té previst arribar avui a Lleida i s’entrenarà a partir de les 19.45 a la pista de l’Onze de Setembre. El Llista no té previst entrenar-se avui i ja va fer ahir l’última sessió preparatòria.

En aquesta competició no hi ha el valor doble dels gols en camp contrari en cas d’empat, per la qual cosa el Llista necessita guanyar per una diferència de cinc gols per eliminar els portuguesos. Si guanya de quatre forçaria la pròrroga i els penals, si es manté aquesta diferència en el temps de prolongació.

La disputa d’aquest encontre obliga el Llista a ajornar el partit de Lliga que tenia aquest cap de setmana a la pista del Lloret. El partit es jugarà dimarts que ve, dia 21, a les 21.00 hores del vespre.

tracking