SEGRE

FUTBOL SUPERCOPA

L'Aràbia torna a marginar les dones en el futbol després de la Supercopa

Dones a les mateixes grades que els homes a la Supercopa.

Dones a les mateixes grades que els homes a la Supercopa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Supercopa de la igualtat, com la va definir el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, no sembla que hagi deixat gaire empremta a l’Aràbia Saudita.

Després dels tres partits que es van celebrar al país àrab en els quals, excepcionalment i contra les lleis del país, les dones van poder accedir lliurement a qualsevol sector de la graderia, la segregació ha tornat i les dones han estat relegades als últims amfiteatres.

Al mateix escenari de la Supercopa, l’estadi Rei Abdullah de Jiddah, tot just tres dies després, s’enfrontaven l’Al-Ittihad i l’OC Sofi i als dos primers anells només hi havia homes. Tal com havien fet fins a la data, i com ha mostrat la SER en un vídeo, el fet de permetre l’entrada de les dones als mateixos espais que el reservat per als homes ha estat un simple parèntesi per al país àrab.

Al vídeo es pot observar com les dos primeres grades estan reservades per a homes, mentre que a l’última es permet l’entrada de famílies. És a dir, no poden entrar-hi les dones amb els fills, si no és fins a les grades més altes. A la Supercopa, malgrat aquesta mesura excepcional, van ser poques les que es van albirar entre el públic de l’estadi King Abdullah.

tracking