SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Mar Franci canvia el Vila-sana per l'Igualada i el club no fitxarà

Angy Fernández també se’n va del Pla d’Urgell

Rita Solsona i Judith Ortega, ahir amb el primer equip.

Rita Solsona i Judith Ortega, ahir amb el primer equip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana d’hoquei torna a la Lliga aquest cap de setmana sense una de les deu jugadores que formaven part de la primera plantilla. Mar Franci, amb una desena de temporades jugades al club del Pla d’Urgell, ha decidit deixar l’equip “per diferències personals amb l’entrenador”, segons explicava ahir aquest diari. També surt del club la jugadora de l’equip de Nacional Catalana Angy Fernández, “pel mateix motiu”, afegeix Mar. Les dos han fitxat per l’Igualada, que juga a Nacional Catalana.

El club no fitxarà per cobrir la baixa, amb la qual cosa el primer equip es queda ara amb nou jugadores. “Seguirem amb la nostra línia de potenciar la base”, explicava el president del club, Ramon Porta. “No fitxarem i hem pujat a dos jugadores de l’equip Fem 15 que, si bé no jugaran els partits de Lliga, sí que s’entrenaran cada dia amb la primera plantilla”, afegeix el president.

Les jugadores del Fem 15 Judith Ortega i Rita Solsona s’entrenaran ara amb el primer equip

Porta reconeix que la marxa d’Angy Fernández deixa curta d’efectius la plantilla del filial de Nacional Catalana. “Ja érem justos i ara es queda amb sis jugadores i la portera. L’objectiu ara no és cap altre que salvar la categoria”, explica.

Quant a la situació en què queda la primera plantilla, amb nou jugadores, Porta diu que “si quedem entre els cinc primers, encantats, però el principal és consolidar la categoria, ja estem a la Copa de la Reina una altra vegada i les noies, amb l’ajuda del psicòleg i el preparador físic, estan fent un pas endavant”.

El Vila-sana també participarà en la Minicopa, precisament amb el Fem 15, la qual cosa representa “una despesa d’entre 9.000 i 10.000 euros” que paga la firma Grup Esneca.

tracking