SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí fitxa una base per la baixa de Yurena Díaz

Les de la Seu visiten avui el colíder de la Lliga, Perfumerías Avenida

Marina Lizarazu, el nou reforç del Cadí la Seu.

Marina Lizarazu, el nou reforç del Cadí la Seu.VALENCIA BASKET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu, que visita avui la complicada pista del colíder de la Lliga juntament amb el Girona, el Perfumerías Avenida de Salamanca (pavelló poliesportiu Würzburg, 18.00), va anunciar ahir la incorporació de la base madrilenya Marina Lizarazu (25 anys i 1,72 metres).

Lizarazu, que arriba del València Basket, ve a reforçar una posició que havia quedat molt malparada a l’equip lleidatà per la baixa de llarga durada de Yurena Díaz, operada recentment del genoll.

El tècnic Bernat Canut va manifestar sobre el nou reforç que “estem convençuts que s’integrarà molt ràpidament i que ens ajudarà molt. En aquests dos mesos sense Yurena, Laura Peña va fer un pas endavant i Ariadna Pujol ha fet molt bé la doble funció d’escorta i base”. Pel que fa a l’encontre d’avui a Salamanca, Canut va assenyalar: “És complicat, però crec que és una bona prova de foc per als dos següents partits de l’eliminatòria europea [Landes] i de la Lliga a casa [Gernika]. Seran partits molt durs davant d’equips superiors físicament i hem de millorar en defensa.”

tracking