SEGRE

HOQUEI OK LLIGA I OK LLIGA PLATA

El Vila-sana torna avui a la Lliga a la pista del Bigues i Riells

Jordi Capdevila.

Jordi Capdevila.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la llarga aturada nadalenca, el Vila-sana torna avui a l’OK Lliga femenina amb la visita al Bigues i Riells (20.00), en un duel directe. Les lleidatanes, que només han sumat 4 dels últims 15 punts en joc, ocupen la setena posició, mentre que el rival és sisè, però amb cinc punts més que les del Pla d’Urgell.

L’equip lleidatà també ha tingut baixes durant aquestes vacances, ja que Mar Franci ha deixat el club per fitxar per l’Igualada, que juga a Nacional Catalana. El Vila-sana no cobrirà aquesta baixa, amb la qual cosa la primera plantilla es queda ara amb nou jugadores.

També ha deixat el club Angy Fernández, jugadora del filial, que també ha recalat a l’Igualada. Les dos jugadores deixen el club per “diferències personals amb l’entrenador”, segons va explicar Mar Franci a aquest diari.

També torna l’OK Lliga Plata i el Lleida.Net Alpicat, que és tercer a la classificació, rep la visita d’un rival directe, l’Arenys de Munt (20.00), que és segon. Aquests dos equips i el Manlleu, primer, estan empatats a 19 punts. Els tres només han perdut un partit.

tracking