SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Els jugadors han estat fantàstics”

Gustavo Aranzana felicita el públic pel suport || “Hem de fer-nos sòlids a casa”

“Els jugadors han estat fantàstics”

“Els jugadors han estat fantàstics”AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Felicito l’equip perquè ha fet un partidàs. Té moltíssim mèrit deixar a cinquanta-sis punts un excel·lent rival. Els jugadors han estat fantàstics.”

Amb aquest reconeixement a la plantilla va començar la compareixença davant dels mitjans de comunicació el tècnic de l’ICG Força Lleida, Gustavo Aranzana, que també va tenir paraules elogioses cap a l’afició, que va gaudir amb el joc de l’equip: “Felicito el públic. Han estat amb nosaltres, ens han acompanyat i empès tota l’estona. Hi ha hagut moments difícils perquè, malgrat el marcador, no he vist el partit clar en cap moment”, va confessar el tècnic. “Estem treballant dur, amb actitud i companyonia i amb aquesta victòria me n’alegro per tots, per la directiva, pel públic... Hem fer un passet més, tot i que s’ha d’anar a poc a poc”, va afegir.

Pel que fa als motius del canvi que està experimentant l’equip, va explicar: “Creiem en el que fem i defensem bé. Els jugadors comencen a saber que si fas les coses bé a darrere, juguem amb alegria i fem punts. Estem començant a gaudir defensant”, va assenyalar. “Hi ha hagut moments en els quals no hem anotat, però ells tampoc a nosaltres i hem mantingut l’avantatge gràcies al bon treball defensiu. Els 56 punts encaixats diuen molt. Hem perdut pilotes estúpides, però no ens hem tornat bojos”, va valorar.

El tècnic va reconèixer que la salvació passa pel Barris Nord. “Sí. Aquí a casa ens hem de fer sòlids. Els equips han de saber que per guanyar aquí han de mig morir, perquè nosaltres morirem aquí a cada partit. El Barris Nord ha de ser inexpugnable”, va afegir.

tracking