SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Lleida aconsegueix cinc medalles al Català Open Absolut

Entre les quals una d’or de Cristina García

Judith Cortés, Bernat Lomero, Paula Juste i Tomás Lomero, els quatre nadadors del CN Lleida.

Judith Cortés, Bernat Lomero, Paula Juste i Tomás Lomero, els quatre nadadors del CN Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La natació lleidatana va aconseguir un total de cinc medalles (un or, tres plates i un bronze) ahir en el transcurs dels Campionats de Catalunya Open absoluts, que se celebra aquest cap de setmana a Terrassa. L’or el va aconseguir Cristina García Kirichenko, que pertany al CN Terrassa després de formar-se al CN Lleida, a la prova dels 200 esquena. En aquesta mateixa prova, una altra lleidatana, Paula Juste (CN Lleida), va aconseguir la medalla de plata i un dels tres metalls amb què acabaria la jornada.

Juste també va aconseguir la medalla de plata als 200 metres estils on, com en tot aquest campionat, hi ha una participació d’autèntic luxe. La jove lleidatana va ser superada per la campiona olímpica Mireia Belmonte per tan sols 94 centèsimes. A més a més, Juste va superar Jessica Vall, que va ser bronze, i altres destacades nadadores com África Zamorano. El tercer metall per a Paula Juste va arribar a la prova dels 400 lliures, en què va obtenir el bronze. En aquesta final, va ser superada per Mireia Belmonte, or, i María de Valdés, plata. La cinquena medalla lleidatana va ser la plata de Ferran Julià (CE Mediterrani) en els 400 lliures.

Paula Juste va aconseguir dos plates i un bronze, i Ferran Julià també va ser plata

Pel que fa a altres nadadors lleidatans, Andrea Serlavós (Inef Lleida) va ser vuitena en 100 braça i vint-i-quatrena en els 200 estils.Al CEN Balaguer, Aurembiaix Pifarré va poder viure l’experiència de nadar els 400 lliures amb Mireia Belmonte. Finalment, Aina Torrubiano va competir en els 200 esquena. Pel que fa al CN Lleida, Tomás Lomero va nadar les finals de 50 de lliures i 100 papallona, Bernat Lomero va ser quart en 100 papallona i cinquè en 50 de lliures, i per la seua banda Judith Cortés va guanyar la final B dels 50 lliures.

tracking