HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Sumen un punt d'or

El Vila-sana arranca un empat a la pista del Bigues i Riells, un dels equips més forts a la seua pista || Les barcelonines van igualar el gol de Victòria Porta

L’Arenys de Munt va acabar arrancant un punt a Alpicat.

L’Arenys de Munt va acabar arrancant un punt a Alpicat.CARLES MIRANDA

El Vila-sana va sumar un punt d’or (1-1) en la visita a una de les pistes més complicades de l’OK Lliga Femenina, la del Bigues i Riells. Les lleidatanes van firmar un partit seriós en el que va ser el seu retorn a la competició després de l’aturada i van tancar la primera volta en la setena posició. El matx va ser molt igualat malgrat la teòrica superioritat de les locals. Durant la primera meitat, les barcelonines no van aconseguir anotar una falta directa i es va arribar al descans amb el 0-0 inicial. La segona meitat va arrancar amb un gol de Victòria Porta que donava avantatge al Vila-sana, però un minut després el Bigues i Riells va gaudir d’un penal a favor. Ghirardello no va aconseguir tranformar-lo, però poc després les barcelonines van empatar amb l’encert d’Igualada. L’empat feia justícia a la fèrria defensa del Vila-sana, que va tenir les seues opcions fins al final del partit per tornar a avançar-se. El pròxim partit de les lleidatanes serà el dissabte 25 a la pista del Sant Cugat.

alpicat

El Lleida.net Alpicat no va aconseguir superar l’Arenys de Munt (2-2) i va deixar l’ocasió de situar-se líder del grup Nord de l’OK Lliga Plata. Els lleidatans van assolir el descans amb un solitari gol de Zilken, jugador que va augmentar diferències a falta de 17 minuts per al final. Tanmateix, els visitants, que també aspiraven a la primera posició, van reaccionar a la recta final. Morales va retallar diferències al transformar una falta directa i tot just un minut després Jordi Pérez va establir el definitiu 2-2 al marcador.