FUTBOL

Suspès el partit del Lleida a La Nucía pel temporal

L’àrbitre va decidir parar el joc als 14 minuts, amb 0-0 encara al marcador, davant de l’aiguat i el fort vent

Suspès el partit del Lleida a La Nucía pel temporalCARLES MIRANDA

El partit que havia de disputar el Lleida a La Nucía ha estat suspès per l’àrbitre en el minut 14, amb 0-0, a causa de les males condicions meteorològiques, ja que ha caigut un aiguat acompanyat d’un fort vent com a conseqüència del temporal que fueteja la zona del Llevant. El partit ja ha estat a punt de no començar i, de fet, els jugadors d’ambdós equips han tardat més de l’habitual a sortir a escalfar. Finalment, el col·legiat andalús Pablo Morales Moreno ha fet el xiulet inicial, però abans de complir-se el quart d’hora de joc ha decidit suspendre'l. En primera instància com a mesura provisional a l’espera que amainés el temporal i, després de més de vint minuts d’incertesa, la suspensió ha estat definitiva. Entrenadors i jugadors d’ambdós equips han considerat que la decisió de l’àrbitre havia estat correcta i el tècnic del Lleida Molo ha estat molt expressiu en assenyalar que "Pau Torres ha entrat convulsant, però ara ja està bé i ha entrat en calor". El partit es reprendrà des del minut en què ha estat suspès, en dia per concretar, encara que probablement s’aprofitaran dates de la Copa del Rei entre setmana en estar ambdós equips ja eliminats.