SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Tots s'ho han de guanyar”

Quique Setién adverteix abans del seu debut que els jugadors hauran de lluitar per estar a l’onze || “Mai els diré que amb el resultat em val”, assenyala

Quique Setién, durant l’entrenament de l’equip previ al partit contra el Granada.

Quique Setién, durant l’entrenament de l’equip previ al partit contra el Granada.EFE/ENRIC FONTCUBERTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quique Setién va assegurar que avui (21.00, Movistar) davant del Granada, en la seua estrena com a tècnic blaugrana, espera un equip “amb un estímul important per posar en pràctica les coses” i va advertir que hi ha jerarquies a la plantilla, però que es guanyaran la titularitat sobre la gespa. “Vull que tothom estigui connectat. Hi ha jugadors amb una jerarquia, que els posa en un esglaó superior, però un s’ho guanya al camp. Potser el protagonisme va canviant d’una setmana a l’altra”, va manifestar. A més, va reconèixer que la setmana ha anat molt millor del que s’esperava. “Quan et presentes en un nou equip sempre tens certa incertesa, però m’ha sorprès la predisposició, l’acceptació als canvis, i estic molt content. Ha estat tot meravellós”, va assenyalar.

“Sempre prefereixo guanyar. Però si guanyo jugant malament, no me n’aniré content a casa. Mai diré als futbolistes que amb el resultat em val. Si un juga bé, té més possibilitats de guanyar. Sempre procuraré que el meu equip jugui bé, perquè tindré més possibilitats de guanyar,” va assenyalar el tècnic. El càntabre va afirmar que provarà d’anar coneixent tots els jugadors del filial. “Riqui Puig és un grandíssim jugador i opcions les tindran tots. S’ha entrenat tota la setmana amb nosaltres i potser la que ve sigui un altre. Sempre tindran opcions”, va advertir. A més, Quique Setién va descartar parlar de fitxatges. “Encara és molt aviat per prendre decisions, m’agrada pensar les coses i no moure’m per impulsos. Primer vull conèixer el que tinc. Ens hem donat un marge per parlar d’aquest tema”, va afegir.

tracking