Una mala arrancada condemna el Pardinyes davant d'un rival directe

Encuentra va acabar exclòs per dos tècniques

Wendell Davis intenta anotar durant el partit d’ahir.

Wendell Davis intenta anotar durant el partit d’ahir.CB PARDINYES

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va sucumbir ahir davant d’un rival directe, el Gran Canària, per 98-82, una derrota que allunya els lleidatans de les seues aspiracions d’entrar entre els sis equips que disputaran el play-off d’ascens.

Els de Gerard Encuentra no van entrar bé en el partit i el seu mal primer quart (28-14) els va acabar passant factura. El poc encert ofensiu i un parcial de sortida de 6-0 va permetre als canaris jugar amb més tranquil·litat. Ja a l’equador del període, els locals dominaven per 12-3, cosa que va obligar el tècnic lleidatà a demanar el primer temps mort. La dinàmica no va millorar fins a entrat el segon quart. Els punts de Michael Hundley (6) i David McCulloch (7) mantenien l’Ilerdauto en el matx (37-33), però sense fer la sensació de poder donar la volta a la situació, que es va agreujar amb l’exclusió d’Encuentra poc abans d’arribar-se al descans al rebre dos tècniques per protestar. Xavi Mendiburu, el seu segon, va haver d’agafar les regnes en una segona meitat en què canaris van mantenir sempre una còmoda renda.

Tot i així, el Pardinyes va millorar les prestacions i va arribar a situar-se a tres punts (74-71) a l’inici de l’últim assalt. Però dos triples consecutius de Montero, que va acabar amb 27 punts i 30 de valoració, va tornar a ampliar l’avantatge fins als nou punts (80-71), que pràcticament ja va ser definitiu. A part de la derrota, el Pardinyes cedeix també l’average particular al Gran Canària, que també havia guanyat a Lleida.