SEGRE

BÀSQUET BASE

Baralla entre dos pares en un partit infantil femení

Es van enganxar en el CB Lleida-Femení Maresme i van haver de separar-los

Una acció del partit entre el CB Lleida i el Femení Maresme.

Una acció del partit entre el CB Lleida i el Femení Maresme.TWITTER FEMENÍ MARESME

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou episodi violent protagonitzat per pares a l’esport de base. El partit de la categoria infantil femenina entre el CB Lleida i el Femení Maresme, disputat ahir al pavelló municipal de Cappont i que va acabar amb la victòria local per 69-57, es va veure entelat en els instants finals per una baralla entre dos pares dels equips que, després d’embardissar-se, van acabar sent separats per la resta del públic, segons van explicar a SEGRE testimonis directes i van confirmar fonts del club lleidatà.

L’encontre, segons aquestes mateixes fonts, es va desenvolupar en un clima caldejat de certa tensió a les grades amb enganxades entre els espectadors, la majoria d’ells pares i mares de les jugadores dels dos equips. Quan faltava una mica més d’un minut per finalitzar el matx, una jugadora del Maresme va ser eliminada per cinc faltes personals, la qual cosa va fer que un pare del CB Lleida cridés: “Cap a casa!” Els aficionats visitants van reaccionar encarant-se amb els locals però es va quedar aquí. Però gairebé immediatament després, una altra jugadora visitant també va ser expulsada per cinc faltes, a la qual cosa va tornar a reaccionar el mateix pare del CB Lleida dient: “Cap a casa!” Va ser llavors quan es va desencadenar la baralla al llançar-se sobre ell un pare de les jugadores visitants i després d’ells s’hi van sumar pares dels dos equips per separar-los i es va formar un tumult.

El CB Lleida va mostrar la repulsa pel fet i va escriure un tuit sobre els incidents en el qual es llegia: “El club lamenta els fets ocorreguts aquesta tarda a les grades de Cappont. Aquestes actituds no ens representen com a club i és per aquesta raó que es prendran les mesures necessàries perquè no es tornin a produir en les nostres aficions.”

El club lleidatà, la junta directiva del qual té previst reunir-se avui, també va anunciar que emetrà un comunicat després de la reunió. Segons va poder saber aquest diari, és probable que el CB Lleida prengui la decisió d’expulsar el pare que va increpar les jugadores visitants. El club va lamentar els incidents.

tracking