SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Concorreguda Cursa de l'Oli per a Ledesma i Estradé

La prova va reunir 700 atletes entre totes les modalitats, el màxim permès

Eva Ledesma es va imposar en la categoria femenina

Eva Ledesma es va imposar en la categoria femeninaITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Borges Blanques va acollir ahir una multitudinària dissetena edició de la Cursa de l’Oli que, amb 700 corredors, va arribar al límit de participants fixat per l’organització en les diferents modalitats que configuren la tradicional jornada atlètica.

Eva Ledesma i Roger Estradé es van proclamar vencedors de l’edició d’aquest any i, com és tradició, van rebre com a premi el seu pes en oli. No obstant, per fomentar la igualtat de gènere, l’organització va decidir aquest any fer la mitjana entre els dos pesos i premiar tots dos vencedors amb la mateixa quantitat. Així, Estradé i Ledesma es van emportar a casa 65 litres cada un.

Els vencedors es van endur la mitjana dels seus pesos en litres d’oli com a premi per la seua victòria

La jornada va comptar amb una distància llarga, de 10 quilòmetres i una altra de curta, de 5 i que va coronar Mireia Molins i Josep Ramon Sanahuja. En la prova llarga, Estradé (Xafatolls) va superar la meta en primera posició amb un temps de 33.22, seguit de Raoul Raus (Running Club 66), segon amb 33.38, i de l’independent Xavier Jové, tercer amb 33.49. Per la seua part, Ledesma (Tri 4.40) es va imposar amb un temps de 37.45 a Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), segona amb 39.50, i a Yolanda Cebrián (Lleida UA), tercera amb un crono de 42.00.

En la distància curta, Sanahuja (Xafatolls) va ser el més ràpid amb un crono de 17.42, al davant de Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners), segon amb 17.56, i de Pau Arrufat (Arbeca), vigent campió de la Lliga Ponent en els 10 quilòmetres i que va ser tercer amb un temps de 18.07.

Molins, per la seua part, va vèncer amb 21.14, superant així Antònia Argilés (Clos Pons Thai Runners), vigent campiona, que va fer un crono de 21.56, i de Laura Pallejà (Esports Truga), que va creuar la meta tercera amb 22.32.

Eva Ledesma es va imposar en la categoria femenina

Eva Ledesma es va imposar en la categoria femeninaITMAR FABREGAT

Eva Ledesma es va imposar en la categoria femenina

Eva Ledesma es va imposar en la categoria femeninaITMAR FABREGAT

tracking