SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida lliga el màxim anotador de la LEB Plata

Eddy Polanco arriba de l’Albacete, amb què firma 21 punts per partit de mitjana

Eddy Polanco, durant un partit aquesta temporada amb l’Albacete.

Eddy Polanco, durant un partit aquesta temporada amb l’Albacete.MANUEL LOZANO GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida cobrirà la vacant deixada per la marxa del bahamià Mike Carey amb la incorporació del màxim anotador de tota la LEB Plata, el nord-americà amb passaport dominicà Eddy Polanco, que amb l’Arcos Albacete Basket està firmant 20,6 punts per partit de mitjana. L’acord amb el jugador és total fins a final de temporada i només falta la firma del contracte, que s’ha demorat perquè ahir tenia partit amb el seu actual equip, del qual es va acomiadar amb una actuació grisa a l’anotar només 9 punts i capturar 7 rebots en la derrota a la pista del cuer Benicarló (68-65).

Eddy Rafael Polanco Tavárez és un combo de 1.93 metres d’alçada i 25 anys d’edat compleix la segona campanya al quadre d’Albacete, el mateix club del qual va sortir Garrett Nevels amb destinació al Barris Nord fa ja tres campanyes. En la seua primera temporada va signar 16,7 punts, 5,3 rebots, 1,9 assistències i 16,3 de valoració per partit, números que ha millorat ostensiblement en aquest primer tram de la present campanya. Al marge dels gairebé 21 punts que encistella de mitjana, amb percentatges del 52% en tirs de dos punts i del 43,5 en triples, afegeix 5,4 rebots, 1,9 assistències i una valoració de 20, que també el situen al capdavant del rànquing de la Lliga.

L’escorta de Queens es va formar al Washington Heights Expeditionary Learning School i després va passar la seua etapa universitària de la NCAA a la Southeastern Louisiana. Abans de recalar a l’Albacete, rival aquesta campanya de l’Ilerdauto Pardinyes, va jugar al Million Yireh de la República Dominicana. El club espera tancar avui el fitxatge, una setmana i mitja després que se li escapés el nord-americà amb passaport jamaicà Akeem Scott, que tenia lligat, però una suculenta oferta de la Lliga canadenca va deixar en res l’operació.

tracking