El Juneda perd força

Els de les Garrigues, molt minvats per les baixes, cauen davant d’un efectiu Solsona || La segona derrota consecutiva baixa els locals a la cinquena plaça de la taula, superats pel Torrefarrera

La igualtat va ser la nota predominant en el partit, com recull la imatge.

La igualtat va ser la nota predominant en el partit, com recull la imatge.AMADO FORROLLA

El Juneda va encaixar la segona derrota consecutiva i ja encadena quatre partits sense conèixer la victòria des que va guanyar l’Alpicat en la jornada 13 (3-2). El Juneda no va fer un bon matx i va estar molt condicionat per les absències d’alguns dels seus millors jugadors a causa de lesions o sancions, la qual cosa va obligar l’entrenador, Miquel García, a fer debutar a Segona Catalana els juvenils Lahuerta i Barrufet.

L’encontre va ser molt avorrit, amb massa pilotes llargues i bastant joc al centre del camp, sense gaire presència a les àrees. El Solsona va obrir el marcador al minut 9, en què una bona jugada per la banda dreta va acabar amb una passada mesurada al centre de l’àrea que Pérez va aconseguir rematar i que es va convertir en el 0-1.

El Juneda va provar d’encaixar el cop el millor que va poder, però es va mostrar curt d’idees i amb prou feines va poder crear jugades de veritable perill per al meta Barcons. Al minut 21, el Solsona va ampliar l’avantatge i Murcia va marcar el 2-0 en una jugada molt similar a la del primer gol, amb una ràpida jugada a la banda que va ser va acabar en una altra tramesa al punt de penal perquè Murcia rematés arribant des del darrere.

Després del descans, i amb 2-0 al marcador, el Solsona va endarrerir línies, conscient de les dificultats del rival i provant de defensar la renda. Per a súmmum de mals, als locals, als dos minuts de la represa, Grau va veure la segona cartolina groga i va deixar en inferioritat numèrica l’equip. Amb un menys, el Juneda ho va intentar i va provar d’avançar línies, però el Solsona, ben col·locat i renunciant a l’atac, va defensar bé la porteria i amb prou feines va concedir escletxes a una davantera local sense idees. Tan sols al minut 75, una bona passada des de la dreta no va poder ser aprofitada per Aixalà, en la que va ser la millor ocasió del Juneda per retallar distàncies.

La derrota costa al Juneda la quarta plaça de la taula, que passa a mans del Torrefarrera, i ara és cinquè empatat amb el Balàfia, dos punts per sobre de l’Alpicat.