SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Lleida tanca el Català amb dos plates més de Julià i Tomás Lomero

En les proves dels 1.500 lliure i 50 papallona

Els nadadors del CN Lleida han sumat set medalles durant el Campionat de Catalunya.

Els nadadors del CN Lleida han sumat set medalles durant el Campionat de Catalunya.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La natació lleidatana va tancar ahir la seua participació en el Campionat de Catalunya absolut de Terrassa amb dos medalles de plata, de Ferran Julià (CE Mediterrani) en els 1.500 i de l’andorrà Bernat Lomero (CN Lleida) en els 50 papallona. Amb aquestes dos, els lleidatans van aconseguir un botí d’11 medalles durant el campionat i el CN Lleida va acabar novè en la classificació per clubs.

Ferran Julià, que va ser plata en els 400 lliure de divendres i bronze en els 800 de dissabte, va tancar la seua participació amb una segona plata en els 1.500. El nadador del CE Mediterrani, amb un registre de 15:44.67, només va acabar darrere d’Albert Escrits (CN Sant Andreu), mentre que Alberto López va completar el podi. Per la seua part, Bernat Lomero es va estrenar al medaller amb una segona posició en els 50 papallona, amb un crono de 25.20 segons i darrere d’Alberto Lozano. El seu germà Tomás va ser quart (25.50), mentre que Marc Juárez va completar el trio de finalistes del CN Lleida amb la setena posició en la prova.

Paula Juste ha sigut la lleidatana més destacada, sumant sis medalles, dos plates i quatre bronzes

Una altra de les nadadores lleidatanes destacades, Paula Juste, va tancar el campionat amb sis medalles –dos plates i quatre bronzes–. La lleidatana va participar ahir a la final dels 200 braça, en què va acabar cinquena, i Emma Carrasco (Inef Lleida) va ser setena amb només 14 anys i superant África Zamorano. Andrea Serlavós, també de l’Inef, va ser dotzena. Juste també va ser setena a la final dels 200 lliure i Cristina Garcia (CN Terrassa) no va poder pujar al podi en els 100 esquena i va acabar en la cinquena posició. La lleidatana es va proclamar divendres campiona de Catalunya en la prova dels 200 esquena, davant de Juste, plata.

tracking