SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Cimera al Barça sobre possibles fitxatges

Els responsables de l’àrea tècnica del Barça es van reunir ahir per analitzar les opcions de mercat amb un davanter com a prioritat || Arturo Vidal i Rakitic, amb ofertes de diversos clubs potents

Ousmane Dembélé es va reincorporar als entrenaments després del seu tractament a Qatar.

Ousmane Dembélé es va reincorporar als entrenaments després del seu tractament a Qatar.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció tècnica del FC Barcelona es va reunir ahir per analitzar les diverses opcions que hi ha al mercat i, en especial, la possibilitat de fitxar un davanter que pugui pal·liar la pèrdua de Luis Suárez, que estarà quatre mesos de baixa després de la seua operació. La cimera va servir també per tractar les ofertes que ha rebut el club per jugadors com Arturo Vidal, a l’agenda de l’Inter, i Rakitic.

En el cas del fitxatge del davanter, Éric Abidal ha donat al tècnic Quique Setién una llista d’opcions, entre les quals es troben Dani Olmo, Pedro i Krzysztof Piatek. Olmo, del Dinamo de Zagreb, té una oferta del Milan, però prioritza el Barça. Al club blaugrana li interessa, però no vol pagar 30 milions d’euros pel seu fitxatge. Pedro s’ha ofert després de la seua pèrdua de protagonisme al Chelsea, mentre que Piatek no compta al Milan després de l’arribada d’Ibrahimovic. En canvi, qui no és opció és Paco Alcácer, afectat al Borussia Dortmund per l’arribada de Haaland.

Setién ha tingut diverses sessions d’entrenaments i un partit contra el Granada per poder analitzar l’estat de la plantilla i la necessitat de fitxar un davanter. Diumenge, encara que el Barça va generar ocasions i Leo Messi va acabar resolent, es va poder comprovar que als blaugranes els vindria bé un especialista. Les alternatives del filial semblen gairebé descartades, ja que tret dels habituals com Ansu Fati i Carles Pérez, la resta de davanters està pensant a canviar d’aires. Marqués, que acaba contracte, podria entrar en una operació amb la Juventus, i Abel Ruiz és molt a prop d’una cessió a l’Sporting de Portugal.

tracking