SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida ofereix quatre dates per als 76 minuts a la Nucia

L’11, 18, 25 de març o 1 d’abril aprofitant que viatja a terres valencianes

Els jugadors i tècnics del Lleida es retiren al vestidor diumenge passat després de la suspensió.

Els jugadors i tècnics del Lleida es retiren al vestidor diumenge passat després de la suspensió.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha proposat a la Reial Federació Espanyola de Futbol quatre dates per reprendre el partit a la Nucia suspès diumenge passat als 14 minuts, amb el marcador 0-0, a causa del temporal Glòria de pluja i vent que fueteja el País Valencià.

Les dos primeres propostes del Lleida Esportiu són reprendre els 76 minuts que falten l’11 o el 18 de març, que corresponen al dimecres previ i el posterior al partit que els blaus han de disputar al camp de l’Atlètic Llevant el cap de setmana del 14-15 de març.

Les altres dos dates proposades pel club blau són el 25 de març i l’1 d’abril, que corresponen al dimecres previ i el posterior del partit que ha de disputar l’equip de Molo al feu de l’Oriola el cap de setmana del 28-29 de març.

Les quatre alternatives que proposa el club lleidatà es basen a aprofitar els desplaçaments que han de fer en aquesta segona volta a aquella comunitat autònoma, ja que cal tenir en compte que el viatge a la Nucia, d’uns 500 km, és el segon més llarg que ha d’afrontar la plantilla blava aquesta temporada després del d’Oriola.

La plantilla blava es va exercitar ahir i avui tindrà jornada de descans a l’espera de reprendre demà els entrenaments per preparar el partit de dissabte davant de l’Olot.

En un altre ordre de coses, el Lleida Esportiu ja s’ha posat al dia amb les compensacions econòmiques amb els entrenadors que dirigeixen als equips del Gardeny després d’atansar postures els dos clubs la setmana passada, per la qual cosa és un pas més en la pròxima firma del conveni.

Val a recordar que ambdós clubs van avançar sobre el conveni que tenen pendent de firma des de l’estiu per compartir la instal·lació esportiva en una reunió conjunta amb el regidor d’Esports Sergio González. D’altra banda, el model de gestió compartida és l’únic punt de desacord. El Lleida vol fer-se càrrec de la totalitat de la gestió del club, és a dir, la parcel·la esportiva, l’administrativa i la social, mentre que la UE Gardeny no vol cedir l’àrea social, encara que sí que s’avé a compartir la part administrativa.

tracking