SEGRE

GOLF PROFESSIONALS

El lleidatà Esmatges guanya el Seve Ballesteros

Circuit estatal de professionals

Alejandro Esmatges, esquerra, va compartir el triomf amb Sarasti.

Alejandro Esmatges, esquerra, va compartir el triomf amb Sarasti.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Alejandro Esmatges i el basc Juan Sarasti es van proclamar guanyadors ex aequo de la Gran Final–Torneig Oliva Nova, ja que el torneig va haver de ser cancel·lat a causa de les males condicions meteorològiques com a conseqüència del temporal Glòria que està afectant tot el Llevant espanyol i que va descarregar amb força ahir a l’Oliva Nova Beach & Golf Resort.

Així va acabar el Circuit Seve Ballesteros PGA Spain Tour 2019, que tanca una temporada que va començar el mes de juny passat, en la primera vegada que, en la gran final, dos jugadors aconseguien la victòria i, per tant, el títol.

Esmatges, que d’una banda hauria continuat jugant però que de l’altra altre no li importava acabar amb un triomf compartit, va dir: “És una pena que no s’hagi pogut jugar els últims 18 forats, però així és el temps. Me’n vaig content per la victòria i sobretot per haver pogut jugar, que el canell m’hagi respost”, va comentar el jugador format per Toni Farreras.

Un total de 65 jugadors professionals participaven en aquesta final després de la disputa de cinc tornejos anteriorment.

tracking