ATLETISME COMPETICIÓ

El Terres de Ponent debuta amb tres podis

La formació conjunta que va participar en el Català sub-16.

El Club Atletisme Terres de Ponent, la nova formació sorgida de la unió entre l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa i el Lleida Unió Atlètica, va debutar aquest cap de setmana amb doble cita: el Campionat de Catalunya de cros per relleus i el de pista coberta sub-16. En aquest últim, els atletes del nou club van aconseguir una meritòria sisena posició, a tan sols mig punt del cinquè lloc.

Millor van sortir les coses al Català de cros de Caldes de Malavella, en el qual el Terres de Ponent va aconseguir tres podis. L’equip sub-12 format per Roger López, Jan Morales, Mariona Armero i Carlota Niubó es va penjar l’or, Nil Solé, Aran Badia, Estel Jordan i Jordi Estradé van aconseguir la plata i Eusebi Gistau, Adrián Camarasa, Raquel Bresolí i Marwa El Kouya van aconseguir el bronze en la categoria sub-16.