SEGRE

RUGBI BASE

L'Inef busca jugadores

Iniciarà la campanya “Porta una amiga” a la base || A sub-14 hi ha 27 nois i només dos noies, i les més grans són al sènior

A la dreta, Aran Farràs, una de les dos noies de l’equip sub-14, segueix la jugada del seu company.

A la dreta, Aran Farràs, una de les dos noies de l’equip sub-14, segueix la jugada del seu company.GUSTAVO DIBASSON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Inef Lleida Rugby Club ha posat en marxa la campanya “Porta una amiga”, amb la qual busca captar jugadores per als equips de la base. Aquesta campanya s’iniciarà divendres 31 d’aquest mes amb l’equip sub-14, que compta amb 27 nois i només dos noies (encara que s’hi ha apuntat una tercera que encara no té la fitxa) en una categoria que, com la sub-16, és mixta.

Irela Arbonés i Vanessa Piulats són les entrenadores de l’equip i han editat un vídeo que s’ha difós a les xarxes socials en el qual, amb un toc d’humor, anuncien aquesta campanya. “La idea és començar amb els equips sub-14 i després seguir els últims divendres de cada mes amb els equips sub-16 i sub-18. D’aquests dos últims equips ens hem nodrit l’equip sènior femení aquesta temporada i ara ens falta cobrir el buit en aquestes categories”, explica Piulats.

La missió dels 27 nois i les dos noies sub-14, més la tercera que s’ha apuntat, serà convèncer i portar una amiga el proper dia 31. “Serà divertit. Farem un escalfament comú, després entrenaran les noves per separat i, finalment, jugarem tots”, va explicar Vanessa Piulats, que va aclarir que jugaran amb la pilota ovalada i no faran rugbi cinta, que és el que es practica a tall d’iniciació i en el qual un placatge consisteix a arrabassar al rival una de les dos cintes que porten enganxades amb veta adherent al cinturó.

tracking