SEGRE

Marc Márquez sortejarà vuit quadres pintats amb la seua moto

Ha inaugurat a Cervera l’exposició conjunta amb Repsol en honor als seus títols mundials

Marc Márquez, aquest dimecres al seu museu a Cervera.

Marc Márquez sortejarà vuit quadres pintats amb la seua motoXavier Santesmasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà i vigent campió de MotoGP Marc Márquez ha inaugurat aquest dimecres al seu museu de Cervera l’exposició conjunta amb Repsol i Box Repsol dels vuit quadres, en honor als seus títols mundials, que ha pintat amb la seua moto.

Marc Márquez va afegir aquesta exposició temporal d’una setmana al Museu Comarcal de Cervera que acull una exhibició fixa amb les seues motos, vestits i trofeus, amb una part dedicada al seu germà i ara company d’equip Àlex.

La mostra consta de vuit quadres de vuit títols mundials i que espera ampliar. "Tant de bo pugui pintar un novè, això serà bon senyal que haurem complert l’objectiu, però de moment no sabem ni les dimensions del quadre ni està pensat. Intentarem a partir d’ara treballar-lo bé i a veure si podem fer un quadre bonic", va manifestar.

Sobre aquesta experiència "bonica" ideada per Box Repsol, va assegurar que en va gaudir encara que va ser complicada de dur a terme. "Sempre em proposen algun repte, aquesta vegada va ser pintar quadres amb una moto. Els vaig dir 'no es pot’, però ho van preparar molt bé i no va sortir a la primera, però a la segona sí perquè s’havia de gestionar bé el gas per pintar-los", va apuntar.

"Aquests vuit quadres representen els colors que m’han acompanyat sempre en els meus vuit mundials. Van quedar bonics, i a través de les xarxes de Box Repsol s’anirà anunciant qué es farà amb ells, però algú els podrà tenir a casa", va confirmar el català.

I és que en els propers dies, a les xarxes socials de Box Repsol –a Twitter, Instagram i Facebook– es revelaran les diferents accions que es duran a terme per sortejar, en una espècia de subhasta digital, les vuit obres d’art creades i firmades pel vuit vegades campió del món, sis a MotoGP.

Uns quadres pintats i firmats pel propi Márquez donant gas a l’Honda, fixada en una espècie de cavallet amb la roda posterior col·locada sobre una cubeta que anaven omplint amb pintura, en els colors de Repsol –taronja, roig i blau–, sobre les vuit teles fixades a una paret.

tracking