SEGRE

FUTBOL FORMACIÓ

Premis de l'Escola d'Animació de l'Atlètic Lleida

Nou cursos gràcies a General d’Estudis

Representants de General d’Estudis i del club després de l’acord.

Representants de General d’Estudis i del club després de l’acord.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola d’Animació que ha posat en marxa l’Atlètic Lleida premiarà amb estudis un escolar de cada un dels nou centres educatius que participaran en el projecte d’aquí a final de temporada, gràcies a la col·laboració de l’acadèmia General d’Estudis.

El projecte, dirigit a alumnes de Primària, s’estructura en tres parts. L’activitat s’inicia amb la visita d’un grup de tècnics i jugadors de l’Atlètic Lleida a les aules, on conversaran amb els escolars sobre la importància dels valors en l’esport i a la vida. Continuarà amb la invitació d’aquests nens i nenes al camp de l’Atlètic Segre per poder veure un partit de l’Atlètic Lleida i, finalment, acabarà amb el càntic You’ll Never Walk Alone (Mai no caminaràs sol), que és l’himne del Liverpool i que prèviament hauran assajat amb el seu professor d’anglès.

A través d’un sorteig, un alumne de cada centre participant podrà guanyar el premi que atorga General d’Estudis i que consisteix en un curs complet a triar dins de l’oferta que ofereix aquesta acadèmia.

El projecte es va iniciar amb el col·legi Frederic Godàs del barri de Cappont.

tracking