SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La suspensió de la Nucia és, per a Molo, “un desavantatge”

L’entrenador del Lleida preveu un partit igualat demà contra l’Olot

Molo, en un moment de l’últim partit del Lleida al Camp d’Esports.

Molo, en un moment de l’últim partit del Lleida al Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo, entrenador del Lleida, no creu que el fet de no haver jugat el partit complet el cap de setmana passat a la Nucia –es va suspendre en el minut 14 per la pluja– suposi un avantatge en l’enfrontament de demà davant de l’Olot. “Ja han passat molts dies i segur que no és cap avantatge, més aviat és un desavantatge perquè ha estat una setmana sense competir i això no és bo per mantenir el ritme”, va explicar ahir. “No crec que aquesta circumstància pugui considerar-se un avantatge o un desavantatge, però en qualsevol cas ens hauria agradat competir.”

Molo sí que creu que “serà un partit de pocs gols”, ja que s’enfronta a l’equip menys golejat del grup, l’Olot, amb 14 gols encaixats, i el tercer menys golejat, el Lleida, amb 16. “Serà un partit igualat, molt disputat i es decidirà per petits detalls”, va afegir, i va elogiar l’equip que entrena l’exjugador lleidatà Raúl Garrido. “És un bon equip i està molt ben treballat. El que marqui primer pot aprofitar-ho, però tampoc no serà definitiu”, va valorar.

Per a aquest partit, Molo tindrà la baixa de César Soriano, que es recupera d’una lesió però que també compleix sanció arran de l’acumulació de targetes grogues.

El tècnic va explicar que tampoc no hi ha una data per jugar els 76 minuts que falten a la Nucia. “Els clubs estan parlant i es tracta de buscar una data que ens vagi bé als dos”, va explicar el tècnic.

També va assenyalar que, després del bon inici d’any, amb dos victòries a casa, veu l’equip en un bon moment. “El veig bé, està en dinàmica positiva i la gent està cada dia millor. Hem recuperat jugadors i ja m’ho posen difícil per triar l’onze inicial. Ha sigut una bona setmana en què s’han entrenat amb molta intensitat”, va afegir.

També va celebrar que Dani Provencio estigui cada dia millor. “Està agafant ritme i és un jugador que ens ajudarà molt en aquesta segona volta. Porta ja un mes amb nosaltres, però és irreal, perquè no és el mateix arribar en plena competició que fer-ho a pretemporada, quan pots compaginar entrenaments amb partits.”

tracking