SEGRE

TENIS OBERT D?AUSTRÀLIA

Nadal passa ronda i Muguruza es queda sola al quadre femení

Nadal passa ronda i Muguruza es queda sola al quadre femení

Nadal passa ronda i Muguruza es queda sola al quadre femeníEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal va vèncer ahir per un còmode 6-3, 7-6 (4) i 6-1 l’argentí Federico Delbonis i s’enfrontarà al seu compatriota Pablo Carreño en la tercera ronda de l’Obert d’Austràlia, torneig en què Garbiñe Muguruza s’ha quedat sola al quadre femení per l’eliminació de Carla Suárez i Sara Sorribes.

Amb la mateixa tònica que al seu debut, el balear va arrancar el partit sense buscar grans cops, estratègia que li va servir per apuntar-se un 6-3 inicial. Durant la segona mànega va continuar sense poder tancar les pilotes de ruptura i el rival va aconseguir mantenir-se a la superfície fins a un desempat que va acabar emportant-se Nadal per 7-4. De la mateixa manera que al seu primer partit, Nadal va provar noves coses, cops i decisions més arriscades amb el marcador encaminat davant d’un Delbonis que va reduir la intensitat en una situació adversa de dos sets a zero, que va permetre una última mànega plàcida per al manacorí.

Garbiñe Muguruza, per la seua part, es va classificar ahir per a la tercera ronda del primer Grand Slam de la temporada a l’imposar-se en tres sets (6-3, 3-6 i 6-3) a la local Ajla Tomljanovic. Menys sort van tenir les seues dos compatriotes. Carla Suárez va tancar la seua última participació al gran australià al perdre amb la polonesa Iga Swiatek (6-3 i 7-5), mentre que Sorribes va caure 6-2, 4-6 i 6-1 amb l’estoniana Anett Kontaveit.

Ensurt del balear per un cop de pilota a una plegapilotes Rafa Nadal va protagonitzar un dels moments de la jornada d’ahir, i no només per la seua victòria, sinó perquè durant el partit va clavar un cop de pilota a una de les plegapilotes que es trobava dreta prop de la xarxa. “M’he espantat perquè tenia un gran cop. Li queia una mica la llagrimeta però la nena és una fenòmena. Ha aguantat el tipus de manera fantàstica i és un exemple”, va dir Nadal, que després li va fer un petó i li va regalar una cinta del cabell.

tracking