SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Neto, baixa a Mestalla i Dembélé progressa

El porter va patir un esquinç al turmell esquerre durant el partit de la Copa del Rei a Eivissa i el davanter francès ja toca pilota i podria estar a punt davant del Nàpols

Ousmane Dembélé, durant l’entrenament d’ahir.

Ousmane Dembélé, durant l’entrenament d’ahir.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de superar dimecres patint l’eliminatòria de la Copa del Rei davant de l’Eivissa, club de Segona divisió B (1-2), la plantilla del FC Barcelona va tornar ahir als entrenaments, per començar a preparar el matx de demà a Mestalla davant del València. Quique Setién té per a aquest compromís la baixa del porter Neto, lesionat dimecres, mentre que el davanter francès Ousmane Dembélé avança en la recuperació de la lesió.

El club va confirmar ahir que Neto pateix un esquinç al turmell esquerre i, encara que no va detallar el període que haurà d’estar de baixa, és segur que no serà a València. Malgrat lesionar-se durant el duel davant de l’Eivissa, Neto va completar els noranta minuts del partit. En el minut 59 va haver de ser atès al xocar amb el seu company Lenglet i un jugador de l’equip balear.

Dembélé, per la seua part, continua avançant en la seua recuperació. Si dilluns ja va fer carreres sobre la gespa de la Ciutat Esportiva, ahir va fer un circuit que afegia esprints i xuts a porta. El jugador francès va tornar recentment de Doha, on va fer la primera part de la recuperació.

Si es compleixen els terminis esperats, el davanter podria estar disponible per al partit d’anada dels vuitens de final de la Champions, el 25 de febrer al camp del Nàpols.

D’altra banda, el FC Barcelona va tancar el 2019 amb 1.417 milions d’interaccions, cosa que el converteix en l’entitat esportiva amb més presència en xarxes socials com Instagram, Twitter i Facebook, al davant del Liverpool, que va tenir 1.161 milions, i del Manchester United, que en va tenir 1.044.

El Reial Madrid és el cinquè club en aquest rànquing, amb 260 milions, de forma que ha perdut la primera posició mundial que va ostentar l’any 2018.

tracking