SEGRE

FUTBOL INSTITUCIONS

Rajoy podria optar a presidir la Federació Espanyola de Futbol

La Cope el va postular com a candidat opositor a Rubiales i ell no ho va desmentir

Mariano Rajoy, ahir a Saragossa durant la presentació del seu llibre.

Mariano Rajoy, ahir a Saragossa durant la presentació del seu llibre.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident del Govern espanyol Mariano Rajoy no va aclarir ahir si es presentarà a la presidència de la Reial Federació Espanyola de Futbol (REFF) i va afegir amb ironia que aquest assumpte l’explicarà al seu pròxim llibre. La cadena Cope va informar dimecres que Rajoy estaria disposat a presentar-se a les eleccions al’a REFF si l’exporter del Reial Madrid Iker Casillas no fa aquest pas. En aquest moment, presideix la institució Luis Rubiales, que té en contra el president de LaLiga, Javier Tebas.

En la informació de la Cope s’assegurava que Casillas també estaria ben vist pels opositors de Rubiales, però que el madrileny dubta si presentar-se. Si no ho fes, l’emissora episcopal va assenyalar que podria ser Rajoy qui ho fes, cosa que, van afirmar a l’emissora, l’expresident “veu amb molt bons ulls”.

Rajoy, que segueix la seua gira per Espanya presentant el seu llibre Una España mejor (Plaza & Janés), va recalar ahir a Saragossa, al fòrum de directius ADEA, però ni va confirmar ni va desmentir la possibilitat de postular-se per presidir la Federació Espanyola de Futbol.

Davant dels assistents, el cap de l’Executiu es va limitar a afirmar amb ironia que això ho explicarà en un pròxim llibre. De fet, va recordar les paraules que en el seu dia l’escriptor Francisco Umbral va dir al programa de Mercedes Milá assegurant que ell havia anat a parlar del seu llibre. “Jo he vingut a parlar del meu llibre, que acaba el dia que vaig deixar de ser president. Dit això, aquest tema el tractaré i amb detall al meu pròxim llibre”, va respondre després que el moderador de l’acte li digués que havia rebut més d’una dotzena de preguntes escrites sobre aquest assumpte.

Per la seua part, l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, va dir que l’expresident del PP Mariano Rajoy és “un gran amant de l’esport” i que “està en el seu dret” si vol presidir la Federació Espanyola de Futbol.

La Cope també va explicar que el president de LaLiga, Javier Tebas, les relacions del qual amb Rubiales són dolentes, va declarar aquest mateix dijous: “Atesa l’experiència, prefereixo qualsevol abans que Rubiales. Com que no sé si Casillas es presentarà, no diré res.”

tracking