SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida busca la tercera

Rep avui l’Olot (18.00 h) amb l’objectiu d’encadenar el tercer triomf aquest 2020 a casa || Duel entre dos dels tres equips menys golejats del grup

Molo, en un moment de l’últim partit del Lleida al Camp d’Esports.

Molo, en un moment de l’últim partit del Lleida al Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida torna aquesta tarda al Camp d’Esports, on aquest 2020 ha guanyat els dos partits que ha disputat. Rep la UE Olot (18.00 h) amb l’objectiu d’encadenar el tercer triomf a casa i fer un altre pas per tornar a entrar en les posicions de play-off.

L’equip de Molo arriba al partit després que la jornada anterior no pogués completar el partit a la Nucia, que es va suspendre als 14 minuts de joc a causa del temporal que queia sobre el terreny de joc alacantí.

L’estadi lleidatà assistirà avui a un duel entre dos dels tres equips que encaixen menys gols. L’Olot, entrenat per l’exjugador del Lleida Raúl Garrido, és el que menys gols ha encaixat fins ara, 14, mentre que el Lleida de Molo, amb un partit menys, és el tercer que menys n’ha rebut, 16. El segon és el líder Sabadell, que només n’ha encaixat 15.

De la mà de Garrido, l’Olot està firmant una gran temporada i arriba a Lleida novè a la classificació, amb tan sols quatre punts menys que els lleidatans. Garrido va explicar que “el Lleida Esportiu té molt bona plantilla, és un club ambiciós que té una gran ciutat darrere. Li ha vingut molt bé l’aturada del Nadal i les dos victòries que ha aconseguit a casa li han donat força”. “Nosaltres tenim la nostra manera de jugar i amb això els podem fer mal”, va valorar.

D’altra banda, el davanter del Leed United Kun Temenuzhkov és una de les opcions que el Lleida estudia per reforçar-se durant el mercat d’hivern. És un jugador sub-23 i el club decidirà la setmana que ve si suma noves incorporacions a la plantilla.

Vuit victòries blaves en dotze visites de l’Olot

La temporada passada el Lleida va perdre al Camp d’Esports contra l’Olot per 0-1, de manera que els blaus volen rescabalar-se i aprofitar la seua bona dinàmica a casa davant d’un equip que ha visitat dotze vegades al llarg de la història el feu lleidatà en partit de Lliga. Cinc d’aquestes visites s’han produït a partir del 2011, des de la refundació del club, i el balanç és de tres victòries blaves i dos derrotes. A més de la temporada passada, els blaus van caure també a casa contra els gironins la temporada 2014-15. En canvi, es van quedar els tres punts en els enfrontaments de la temporada 2013-14, 2015-16 i 2017-18. Com la UE Lleida, l’Olot ha jugat aquí en set ocasions, amb cinc victòries blaves, un empat i una derrota. Aquesta (2-3) es va produir en una campanya que, justament, va acabar amb l’ascens a Segona (1964-65).

tracking