Futbol

El Lleida salva un punt davant de l'Olot

Adri León marca el gol de l’empat en el minut 85 i l’equip continua invicte a casa en aquest 2020

El Lleida salva un punt davant de l'OlotJORDI ECHEVARRIA

El Lleida es manté invicte en el Camp d’Esports en aquest 2020, després de l’empat que ha firmat aquesta tarda davant de l’Olot (1-1). L’equip de Molo havia encadenat dos victòries, davant de Castelló (1-0) i València Mestalla (2-1), i avui no ha pogut passar de l’empat davant de l’Olot. Adri León, amb un gol providencial en el minut 85, ha evitat la derrota i deixa els lleidatans amb 34 punts a la classificació, amb un partit menys pendent de quan es reprendrà el partit en La Nucía, suspès el cap de setmana passat en el minut 14 per la pluja.

El Lleida ha jugat millor en la segona part que en la primera. Raúl ha tingut la millor ocasió per als de Molo, amb una rematada que ha sortit per sobre del travesser, però en els primers 45 minuts qui ha tingut millors oportunitats ha estat l’Olot de Raúl Garrido. Just abans del descans Salinas ha marcat el 0-1.

El Lleida ha millorat en la segona part i ha tingut ocasions per empatar. Liberto ha rematat en el minut 56 i Ballesté ha aturat la pilota i Abel, en el 66, ha rematat alt. Finalment, Adri León ha marcat l’1-1 en el minut 85 i gairebé dos minuts més tard no ha estat expulsat per doble groga. El Lleida es manté invicte a casa i dissabte vinent jugarà en el camp de l’Espanyol B.