SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Un Cadí a l’alça s’examina amb el tercer classificat

Duel d’equips de la Eurocup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gernika Biscaia, el tercer classificat de la Lliga Femenina i pràcticament classificat per a la ronda de vuitens de final de la Eurocup, calibra aquesta tarda (20.00) al Palau d’Esports un Cadí la Seu en clara línia ascendent, que ve de tutejar tot un líder com el Perfumerías Avenida i que, igual que el seu rival d’avui, també va deixar encarrilat el pas europeu amb una gran victòria sobre el Landes francès dimecres passat.

“Els equips passem per diferents dinàmiques i és cert que en les últimes setmanes estem fent passos endavant en defensa, sent més intensos, la qual cosa ens fa més forts. És important que seguim en aquesta línia ascendent perquè tant la Lliga Femenina com la Eurocup són competicions molt exigents i requereixen molta concentració i intensitat en el joc”, va afirmar Bernat Canut.

El tècnic urgellenc és conscient que el d’avui és un partit de molta exigència, davant d’un rival molt potent en totes les línies.

“El Gernika és el tercer classificat per mèrits propis, perquè està fent molt bé les coses. És un equip molt dur i rocós en defensa, amb molta capacitat física per defensar i un atac molt transversal, capaç de repartir els punts entre el seu joc interior i exterior, amb tres bases que poden anotar i bones directores de joc. És un equip amb una plantilla molt llarga preparada per afrontar la doble competició, que no l’afecta, amb moltes rotacions i talent, però juguem a casa i tenim ganes de competir i, per què no, emportar-nos la victòria”, va asseverar Canut sobre el rival.

tracking