EL MILLOREL PITJOR

El Força Lleida no pot sumar la segona victòria seguida i cau a la pista de l'Almansa

El Força Lleida no pot sumar la segona victòria seguida i cau a la pista de l’Almansa en un partit que es va decidir després de dos pròrrogues || Els d’Aranzana van arribar a dominar a la primera meitat, però van anar de més a menys en el debut de Polanco

Miki Feliu passa la pilota en una acció del partit d’ahir.

Miki Feliu passa la pilota en una acció del partit d’ahir.AREA11

L’ICG Força Lleida no va poder donar continuïtat a la seua victòria amb el Corunya i ahir va cedir una nova derrota a la pista de l’Almansa (91-81), en un partit molt tens, que es va decidir després de dos pròrrogues. El partit va servir perquè Polanco tingués els seus primers minuts, amb bones vibracions.

Bona posada en escena dels lleidatans, amb encert en atac i seriosos en defensa, la qual cosa els va permetre dominar en els primers minuts. Però Shaquille estava patint massa amb Rowley, que liderava els locals. Feliu, que ahir estava de celebració pels seus 500 partits a la LEB Or, va ser la inspiració que necessitava el Força Lleida des de l’exterior i, amb el seu tercer triple, va posar el 8-16. Tanmateix, l’Almansa va pagar amb la mateixa moneda i, amb dos triples de Cardoso i Gilling, va firmar un parcial de 8-0, tornant la igualtat. Aranzana va moure banqueta i el seu equip va tornar a fer gala de l’encert exterior, aquesta vegada amb Agustí Sans i Miki Feliu (14 punts), amb el seu quart triple (16-22). Cvetinovic va tancar un primer quart vistós, en el qual va debutar Eddy Polanco sense gaire encert. El segon acte va tenir més de contacte físic, encara que el Força Lleida va ser el que ho va aprofitar per situar-se amb 20-28 i provocar el temps del tècnic local. Polanco, amb el seu primer triple, va donar la màxima diferència a l’ICG, però l’equip es va quedar estancat en aquest ampli 20-31. Van començar a reaccionar els locals, encara que només des de la línia de tirs lliures. Però quan hi va haver encert des de la línia exterior, la cosa es va posar complicada. Amb un parcial de 12-1, que va tancar Cardoso, els locals van tornar a posar-se de ple en el partit, empesos per una de les aficions més intenses de la competició. Feliu va donar un respir a un Força Lleida que havia desaparegut del parquet, però Maxwell, amb una esmaixada estratosfèrica, i Chuso González, amb un triple, van encendre el Municipal i van permetre a l’Almansa anar-se’n al descans amb un lleuger avantatge (37-35). Un triple de Cvetinovic a l’inici del tercer quart i una nova cistella del jugador de l’Almansa va posar contra les cordes el Força Lleida. Set punts per sota (42-35) i sense bones sensacions. Feliu, amb el seu cinquè triple en el partit, es va encarregar de despertar els companys. Shaquille també va començar a aprofitar el cansament de Rowley i la primera cistella de Stutz en tot el partit va permetre al Força Lleida igualar de nou (44-44). Però l’Almansa es va despertar una altra vegada gràcies al geni de Cvetinovic per anar-se’n fins al 51-48 abans que el partit s’aturés per enèsima ocasió per la fallada en un rellotge de possessió. Restava 1:31 per al final del tercer quart. Triple de Harris i resposta immediata de Chapela amb un altre encert exterior per agafar oxigen. El marcador va tornar a espatllar-se a falta d’11 segons i sort que Chuso González no va encertar amb l’últim tir, perquè el Força Lleida entrés a l’últim quart amb opcions (54-51). Un triple de Gilling i un altre de Harris van fer que Aranzana hagués d’aturar el matx quan no havien passat ni 90 segons (60-51). El partit se li escapava de les mans al Força Lleida amb la màxima diferència dels locals. Stutz i Sans, amb un triple, van donar esperances als lleidatans, que es van situar a només quatre punts després d’una cistella de Polanco (62-58). Perelló va demanar temps abans d’afrontar els últims 4 minuts. Triple de Stutz i dos tirs lliures de Polanco per posar el Força Lleida davant (62-63) a falta de 2:44. Nervis a l’Almansa, que va demanar temps a falta de 1:12. Triple de Huertas i cistella de Stutz, en la qual la banqueta del Força Lleida va demanar falta addicional quan restaven 45 segons (65-65), i últim temps dels locals. A Rowley sí que l’hi van assenyalar quan va deixar el partit encarrilat, però no va anotar l’addicional i Stutz va respondre (67-67 i 13 segons). Els locals van fallar i el duel se’n va anar a la pròrroga.

Miki Feliu va arribar ahir als 500 partits a la LEB Or, dels quals 147 han estat amb el Força Lleida

Al temps extra, els lleidatans van estar poc encertats, però van entrar en els últims 11 segons amb opcions després d’un triple de Shaquille (74-75). A falta de quatre segons, Rowley va anotar un tir lliure per empatar i Stutz va fallar el triple. Nova pròrroga. Un parcial de sortida de 6-0 va deixar el partit gairebé impossible per a un Força Lleida que es va anar apagant per encaixar una derrota molt cruel i massa voluminosa.