El Llista cau davant del Liceu (3-4) després d'anar guanyant gairebé tot el partit

El Lleida Llista ha acabat sucumbint aquest migdia a casa davant del poderós Liceu després d’haver anat per davant durant la major part del partit. L’equip gallec, l’únic capaç de plantar cara al Barça i que compta a les seues files amb tres exllistats -els germans Di Benedetto i Maxi Oruste- ha vist com el Llista es posava aviat per davant al marcador gràcies a un gol d’Andreu Tomàs. Els d’Albert Folguera han sabut controlar el seu rival i a falta de dos minuts per al descans li han assestat un nou cop quan Alex Joseph ha posat el 2-0 al marcador, amb el qual s’ha arribat al descans. El Liceu, que veia com se li complicava seguir disputant la Lliga al Barça, ha reaccionat en la segona meitat i ha aconseguit empatar a 2 en el minut 38. El Llista ha tornat a posar-se per davant en el 42, gràcies a un gol d’Uri Vives. Tanmateix, els minuts finals s’han fet molt llargs als locals i el Liceu ha aprofitat l’amplitud més gran de la seua plantilla per completar la remuntada amb dos gols que han posat el definitiu 3-4 al marcador.