SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista rep el Liceo amb l'objectiu de mantenir la bona ratxa a casa

Albert Folguera.

Albert Folguera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista rep avui a l’Onze de Setembre el segon classificat de l’OK Lliga, el Liceo de la Corunya (12.00 hores), amb l’objectiu de sorprendre un dels aspirants al títol de Lliga i encadenar la quarta victòria a casa. El partit suposarà la tornada a Lleida de tres jugadors que la temporada passada defensaven la samarreta del Llista, els germans Roberto i Bruno Di Benedetto i l’argentí Maxi Oruste, circumstància a què el tècnic lleidatà, Albert Folguera, restava importància. “Ja ens abraçarem un cop acabat el partit. En qualsevol cas, aquesta situació els ha de pesar més a ells que a nosaltres”, va explicar.

Folguera va lamentar el fet de no haver pogut jugar dimarts a Lloret –partit ajornat a causa del temporal que fuetejava Catalunya–, perquè creu que l’equip es troba en un bon moment. “Arribem bé i tenim la intenció de complicar-los les coses. Tenim arguments per a això”, va valorar el tècnic.

“Hem de ser un equip més que mai, perquè ells físicament i tècnicament són superiors a nosaltres. Per aquesta raó hem de fer les coses millor que ells”, va afegir. A més a més, va incidir que “a casa estem bé”, en relació amb les tres victòries que ha encadenat al pavelló l’Onze de Setembre, contra el Vic, el Voltregà i el Palafrugell. “Estem jugant bé, com ja demostrem a la Europe Cup contra del Barcelos, i estem tranquils. Tenim molt clar el que hem de fer”, va afegir l’entrenador de l’equip lleidatà.

tracking