BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes somia a cop de triple

L’Ilerdauto va tombar un rival de la zona de dalt || Adrià Duch va anotar sis triples i va aconseguir 20 punts

Duch va ser el jugador més destacat en l’atac del Pardinyes.

Duch va ser el jugador més destacat en l’atac del Pardinyes.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Pardinyes va aconseguir vèncer l’Hospitalet (90-83), en un partit en el qual els de Lleida van anotar 17 de 28 triples. El matx va començar del costat de l’Hospitalet que, amb un parcial de 0-6, obria les primeres distàncies en el xoc i obligava Gerard Encuentra a demanar el primer temps mort quan tot just havien passat dos minuts. A partir d’allà, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes va saber reaccionar i, encara que no va poder endur-se el parcial, es va quedar a dos punts (16-18). El segon quart sí que va ser per als de Lleida. Amb una gran defensa i un Ander Urdiain molt entonat, amb dos esmaixades i dos triples en aquest quart, el Pardinyes va obrir les primeres distàncies en el marcador. L’Hospitalet no va abaixar els braços però no va poder evitar que el marcador al descans fos de 40-29. Després de la mitja part, els de Gerard Encuentra van abaixar el ritme i l’Hospitalet, amb un gran Iván García (5/7 en triples) van aconseguir capgirar el marcador fins a dos ocasions, però després d’un parcial de 24-31 el matx va arribar a l’últim quart amb un marcador de 64-60. Els últims deu minuts van ser dels locals. Una bona defensa i l’encert d’un equip liderat per Adrià Duch (20 punts) va permetre al Pardinyes sumar la vuitena victòria de la temporada.