HOQUEI OK LLIGA I OK LLIGA PLATA

El Vila-sana cau de nou

Les del Pla d’Urgell van perdre a la pista del Sant Cugat, que només havia guanyat quatre partits || Les de Capdevila han guanyat 4 punts dels últims 15

Cata Flores, en un partit anterior del Vila-sana.

Cata Flores, en un partit anterior del Vila-sana.SEGRE

El Vila-sana continua sense guanyar aquest any. Si a la jornada anterior no va passar de l’empat a la pista del Bigues i Riells, ahir, contra un rival més mal classificat, el Sant Cugat, va perdre per 4-2 en la que ja és la sisena derrota de les del Pla d’Urgell i la cinquena victòria de les barcelonines. L’equip de Jordi Capdevila no surt de la mala ratxa, ja que, no només ha sumat només un punt de sis de possibles aquest 2020, sinó que dels últims 15 possibles només n’ha pogut afegir 4 al caseller. L’equip local es va avançar 2-0 i encara que Cata Flores va retallar distàncies al vint-i-dos, el Sant Cugat va tornar a marcar al cap de pocs segons per retirar-se al descans amb avantatge de 3-1. A la segona meitat, Maria Porta va posar el 3-2, però les locals van sentenciar amb el 4-2 a falta de quatre minuts. Després del partit, el tècnic, Jordi Capdevila, va assenyalar que “hem dominat, hem tingut ocasions i fins i tot hem fallat tres penals, però el Sant Cugat, amb molt poca cosa ens ha guanyat”, va lamentar.

vilafranca del penedès

L’Alpicat va patir ahir una dura derrota al caure 5-2 a la pista del Vilafranca, malgrat que es va avançar al marcador. Durant el partit es van mostrar cinc targetes blaves, dos a l’equip local i tres a l’Alpicat. Joan Ramon Serret va inaugurar el marcador al minut 4, però el Vilafranca va empatar immediatament i al descans ja guanyava per 3-1. El domini local es va mantenir durant la segona meitat.