SEGRE

MOTOCICLISME CELEBRACIÓ

Homenatge a Betriu i Sanz

Coll de Nargó celebra l’èxit del seu pilot, millor debutant a la recent edició del Dakar || Laia Sanz, parella de Jaume, resideix a la localitat urgellenca

Jaume Betriu, durant l’homenatge que li van tributar ahir a Coll de Nargó.

Jaume Betriu, durant l’homenatge que li van tributar ahir a Coll de Nargó.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coll de Nargó va retre ahir homenatge al quatre vegades campió d’Espanya d’enduro i millor debutant del Dakar 2020, Jaume Betriu, i a la també campiona mundial de trial i enduro, dakariana i parella del pilot, Laia Sanz. L’ajuntament i el Moto Club Segre van preparar la festa, que va començar a la plaça de l’ajuntament i que va comptar amb la col·laboració de més d’una vintena de pilots del club i amics que van fer desfilar Betriu en una cercavila marcada pel rugit dels motors, fins al museu Dinosfera.

El reconeixement va continuar amb un vídeo que va repassar la trajectòria de l’esportista amb imatges del seu pas per Dubai i l’entrega d’obsequis. L’alcalde, Martí Riera, va entregar a Betriu un trofeu amb un negatiu d’un pneumàtic del pilot realitzat en vidre i fusta, i la insígnia de l’ajuntament de Coll de Nargó i, a l’esportista, que porta ja diversos anys residint en aquesta població de l’Alt Urgell, li va entregar un ram de flors i la insígnia del consistori.

Riera va felicitar el “gran esportista d’elit nargoní, Pirinenc i lleidatà”, no només per la seua recent participació en el Ral·li, sinó per la seua actuació en les últimes temporades i el seu “gran palmarès, que ha fet possible que sigui un honor i un fet impagable que passegi el nom de Coll de Nargó per tot el món” i el va definir com “el millor ambaixador possible”. També va felicitar Laia Sanz pel seu “enorme resultat” a l’acabar les seues deu participacions en el Dakar, “una cosa mai aconseguida per cap altre espanyol, ni home ni dona”.

Betriu, emocionat, va agrair l’acte, va reconèixer que “no esperava acabar al top 15” de l’emblemàtica prova i va dir que l’èxit va ser fruit de “la ràpida adaptació que vaig aconseguir”.

Jaume Betriu, durant l’homenatge que li van tributar ahir a Coll de Nargó.

Jaume Betriu, durant l’homenatge que li van tributar ahir a Coll de Nargó.C.S.

tracking